Jag är Sund - Din hälsocoach

Vem är jag?

Jag heter Veronica Sund Holmlund, en rund & sund hälsocoach & kostrådgivare. Jag är 48 år gammal och bor tillsammans med min man, bonusbarn och våra två hundar. 

Intresset för hälsa har jag alltid haft, mer eller mindre. Jag har gått från att dricka lättmjölk och breda Lätta på skogaholmslimpan, från Viktväktarna varvat med pulverdieter till LCHF och vidare till paleokost. Paleokosten mår jag absolut bäst av. 

Jag är ingen fanatiker. Alla får leva som de vill och göra det de mår bäst av. Att ha informationen om kostens betydelse och sedan välja själv vad, när och hur du skall äta är det bästa. Med kunskap så gör man bättre val.

Före detta "Queen of jojobantning"

Jag har lång erfarenhet som jojo-bantare och jag brukar säga att jag är en före detta ”QUEEN OF JOJOBANTNING”. Jag vet allt om att börja om på måndagar och har genom åren lagt en stor del av min självkänsla på vikten. Nu har jag kommit till insikt att det går att leva livet trots vad vågen visar. Den undviker jag nuförtiden. För mig är vikten oviktig!

Jag har lämnat bantningsfällan bakom mig och lever nu mitt liv som jag ÄR.

Erfarenhet

Jag utbildade mig till legitimerad sjuksköterska år 2000 och har vidareutbildat mig till distriktssköterska och sedan till diabetessköterska. Jag har arbetat inom äldreomsorg, korttidsboende, LSS, hemsjukvård, jourverksamhet, på BVC samt distriktssköterskemottagning på vårdcentral. 

Utbildad hälsocoach, kostrådgivare & ACT ALP instruktör 2022. 

I januari 2023 påbörjade jag en utbildning till ADHD-coach. Utbildningen pågår till och med december.