Banner till hemsidan(2048 x 384 px)

Om mig

Vem är jag?

Jag heter Veronica Sund Holmlund, en rund och Sund® hälsocoach & kostrådgivare. Intresset för hälsa har jag alltid haft, mer eller mindre. Jag har gått från att dricka lättmjölk och breda Lätta på skogaholmslimpan, från Viktväktarna varvat med pulverdieter till LCHF och vidare till paleokost. Paleokosten mår jag absolut bäst av. 

Jag är ingen fanatiker. Alla får leva som de vill och göra det de mår bäst av. Att ha informationen och kunskapen om kostens betydelse och sedan välja själv vad, när och hur du skall äta är det bästa. Med kunskap så vill man göra bättre val. 🥰

Före detta "Queen of jojobantning"

Jag har lång erfarenhet som jojo-bantare och jag brukar säga att jag är en före detta ”QUEEN OF JOJOBANTNING”. Jag vet allt om att börja om på måndagar och har genom åren lagt en stor del av min självkänsla på vikten. Nu har jag kommit till insikt att det går att leva livet trots vad vågen visar. Den undviker jag nuförtiden. För mig är vikten oviktig!

Jag har lämnat bantningsfällan bakom mig och lever nu mitt liv som jag ÄR.

Erfarenhet

Jag utbildade mig till legitimerad sjuksköterska år 2000 och har vidareutbildat mig till distriktssköterska och sedan till diabetessköterska. Jag har arbetat inom äldreomsorg, korttidsboende, LSS, hemsjukvård, jourverksamhet, på BVC samt distriktssköterskemottagning på vårdcentral. 

Jag utbildade mig till hälsocoach, kostrådgivare & ACT ALP instruktör 2022. 

Cert. Tappinginstruktör och Licensierad ADHD-coach 2023.

Certifierad Hälsocoach

Diplomerad kostrådgivare

ACT ALP instruktör

Licensierad
ADHD-coach

Certifierad Tappinginstruktör

Leg. Sjuksköterska & Distriktssköterska

Jag har mer än 20 års erfarenhet från äldrevård, hemsjukvård, BVC, mottagning på vårdcentral samt som diabetessköterska.