Jag är Sund - Din Livscoach
Hälsa & ADHD

Hur kan tapping hjälpa dig och din ADHD och vad är EFT-tapping?

EFT-tapping, är en teknik som kombinerar element av akupunktur och modern psykologi. Genom att försiktigt knacka eller ”tappa” på specifika akupunkturpunkter på kroppen och samtidigt fokusera på de känslor eller problem du vill hantera, kan du främja energiflödet i kroppen och minska negativa känslor. Det är en enkel, men otroligt effektiv metod som kan användas för att hantera stress, ångest, smärta, trauman och mycket mer.

Tapping hjälper till att balansera kroppens energisystem och lugnar ner det sympatiska nervsystemet, det som är aktivt vid stress. Det kan vara en bra teknik att använda sig av för personer med ADHD genom att det minskar stress, ökar koncentrationen och främjar emotionell reglering.

  1. Stresshantering: Personer med ADHD kan vara extra känsliga för stress. Tapping kan hjälpa till att snabbt lindra stress och ångest.
  2. Ökad koncentration: Genom att minska distraktioner och främja lugn kan tapping öka förmågan att fokusera och utföra uppgifter.
  3. Självreglering: Människor med ADHD kan ibland ha svårt att reglera sina känslor. Tapping kan hjälpa till att hantera starka känslor och öka självkontrollen.
  4. Självkänsla: Tapping kan användas för att arbeta med självkänsla och självacceptans, vilket är särskilt viktigt för personer med ADHD.

Vad du kan förvänta dig av mina tjänster som coach inom hälsa & ADHD och numera Tappinginstruktör

Som certifierad tappinginstruktör och hälsocoach är mitt mål att hjälpa dig med ADHD att uppnå en bättre balans och ökat välmående i din vardag. Jag kommer att använda tapping som en del av min coachning för att hjälpa dig att hantera de utmaningar som ADHD kan medföra. Tillsammans kommer vi att skapa anpassade strategier för att uppnå dina hälsomål och optimera din livskvalitet.

Tveka inte att kontakta mig idag för att börja din resa mot ett bättre hälsa, balans & välmående i din vardag. Jag ser fram emot att arbeta med dig och använda tapping som ett verktyg för positiv förändring.

Om du är intresserad av att utforska tapping och dess fördelar, kontakta mig för mer information.

Kram Veronica! 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *