Jag är Sund - Din Livscoach
Hälsa & ADHD

EFT-tapping står för emotional freedom technique.

Som kvinna med ADHD så är det vanligt att kämpa med känsloätning, viktproblem och låg självkänsla. Du är inte ensam. Jag är här för att hjälpa dig på din väg mot bättre hälsa och välmående. Som EFT-tappinginstruktör är jag specialiserad på att hjälpa och stötta kvinnor med ADHD på deras resa mot att öka sin självkänsla och självkärlek. Maten är inte problemet och det är heller inte lösningen…

EFT-tapping är en kraftfull metod som kombinerar akupressur med psykologiska principer för att skapa snabba och varaktiga förändringar. Genom att du ”tappar” (knackar) på vissa punkter så frigörs blockerad energi i kroppens meridianer, som vid akupressur och akupunktur. För kvinnor med ADHD kan det vara särskilt effektivt eftersom det hjälper att hantera känslor och impulser som kan påverka dina ätvanor och din självbild på ett fördelaktigt sätt.

Genom att använda EFT-tapping kan du lösa emotionella och mentala hinder som kan ha hindrat dig från att nå dina önskade mål. Vi arbetar med att minska stress, öka självacceptans och främja sunda vanor för en mer balanserad livsstil.

EFT-tapping kan vara nyckeln som tar dig närmare mot dina mål och få en lugn och avslappnad relation till mat!

En tappingsession ingår i en coachinsession om du är nyfiken att prova på!

Jag är cert.Tappinginstruktör och en session kostar 1290 kr för en timme.

Priset för tre sessioner, 3 x 60 minuter, är 2999 kr

Tappingsessionen sker via zoom. 

Klicka på knappen nedan och skicka iväg ett mail till mig om du vill boka en tid! 💫